Borstgezondheid

Voor gezonde en pijnvrije borsten

Thermografie, borstweefselbehandelingen en leefstijladvies om je borsten zacht, soepel en pijnvrij te houden. 

Borstweefselbehandeling

Zelf wat doen aan je borstgezondheid

Een gezonde borst is zacht, zonder harde plekken en doet geen pijn. Veel vrouwen lopen langdurig rond met pijnlijke borsten, vaak met knobbelige, harde pekken erin. Maar je borsten zijn zo intiem, je praat er niet zo gemakkelijk over en je laat je er al helemaal niet gemakkelijk behandelen.

Dat is jammer, want met de VLOW®-borstweefselbehandeling kan de doorbloeding in de borst verbeteren door het afvoeren van opgehoopte gif- en afvalstoffen. Hierdoor kunnen je klachten verminderen. Een veel gehoord resultaat is dat door deze behandeling je borsten zachter, minder pijnlijk en voller voelen.

Deze behandeling is goed:

- als je klachten hebt als borstontsteking, mastopathie, cystes, fibroadenomen, littekenweefsel etc.

- als je je zorgen maakt over de gezondheid van je borsten

- als je van de pijnlijke en gevoelige plekken af wilt 

- als je je tijdens je menstruatie of overgang laat beperken door de gevoeligheid van je borsten

- als je wilt voorkomen dat er ergere klachten ontstaan.

Tijdens de behandeling wordt de lymfeafvoer gestimuleerd waardoor de afvalstoffen beter kunnen afvoeren. Ook kunnen hierdoor laaggradige ontstekingen oplossen en afvoeren. Het gehele borstweefsel wordt beter doorbloed. 

In de meeste gevallen kunnen vrouwen al na 1 behandeling verschil voelen en worden borsten zachter, soepeler en minder pijnlijk. Regelmatig zijn er 3 of meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Bij meer hardnekkige verhardingen zoals bijvoorbeeld mastopathie, cystes, fibroadenomen of littekenweefsel kan dat meer zijn. Tussen elke behandeling zit minimaal 3-4 weken. Als je borsten eenmaal weer zacht en pijnvrij zijn is een jaarlijkse behandeling aan te raden. 

Wil je meer informatie, neem dan contact op. Dan kunnen we samen even kijken of het ook voor jou geschikt is.

Deze behandeling vervangt nooit een medische behandeling door artsen. Raadpleeg dus bij klachten altijd je huisarts!

  • "Ik heb de behandelingen door Frauke als erg prettig ervaren. Eerlijk gezegd zag ik er wel een beetje tegenop, maar door de rustige, respectvolle manier waarop de behandelingen plaatsvonden was dat na de eerste keer wel over. Mijn (voorheen pijnlijke) borsten voelen beter aan. Ik ben erg tevreden!"

  • "Frauke gaat heel zorgvuldig en respectvol te werk. Ze legt alles goed uit en stelde me erg op mijn gemak. Hoewel het misschien eerst spannend lijkt, heb ik dat helemaal niet zo ervaren. Het voelde erg vertrouwd en veilig bij haar."

  • Ik was bij De Groene Zuster geweest voor thermografie van de borst. Daar had ik een hoog niveau van zorg. Frauke heeft me behandeld en na een aantal behandelingen had ik een laag niveau van zorg. Het voelt allemaal veel beter en ik ben er nu ook veel geruster op. 

placeholder

Bij jou in de buurt

Borstweefselbehandelingen zijn in Smilde. Lezingen en workshops kunnen ook op andere locaties plaatsvinden. Mocht je dit te ver weg vinden, kijk dan eens op het register, daar staan alle borstweefseltherapeuten. 

https://www.lifestreamvlowregister.nl/vlow-registertherapeuten/ 

placeholder

Zorgen over je borsten?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Een afspraak maken

Doe inspiratie op

  • "Door de wekelijkse begeleiding kreeg ik weer grip op mijn leven en kwam ik weer dichterbij mezelf te staan. Ik ging me weer focussen op de mooie en positieve dingen die het leven ook te bieden heeft."

  • Mijn ervaring van de workshop Innerlijk Kind van twee dagen is emotioneel, hard werken. Maar het voelt zo goed, ruim en vrij. Nu kan ik spelen als een kind, onbevangen, de rugzak met stenen is weg, moe maar voldaan. Dank voor je super begeleiding!

  • "Waanzinnig! Ik kon dezelfde dag nog verandering merken in de onderlinge relaties! Er is zo veel veranderd voor ons allemaal, en zonder dat mijn familie er bij hoefde te zijn! En nu, een aantal maanden later, is ons leven compleet veranderd. De goede kant op wel te verstaan. Dank je wel lieve Frauke."

  • "Ondanks dat ik het heel spannend vond, respecteerde jij mijn grens. Dat maakt dat ik me veilig bij jou voel. Ik weet dat ik een eind onderweg ben, maar weet ook dat ik er nog niet ben. Ik kom later nog eens een keer een opstelling doen."

Contact

06 11 46 66 90

Leeef! Coaching
Rijksweg 36 • 9422 CC Smilde


Meer contactinformatie